Υπηρεσίες

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ

Θέλετε έναν μοναδικό πίνακα ζωγραφικής μόνο για εσάς; Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τον πίνακα που ονειρεύεστε. Θα επικοινωνήσετε μαζί μου και θα μιλήσουμε για όλες τις λεπτομέρειες για το τι έχετε φανταστεί και πώς μπορεί να χωρέσει αυτός ο πίνακας στον χώρο σας.

ΔΩΡΑ ΓΙΑ

Γάμο / Βάπτιση / Εταιρικά 

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο στους καλεσμένους σας σε μια ειδική περίσταση; Είστε εταιρεία ή οργανισμός και θέλετε ένα μοναδικό δώρο για την επωνυμία σας; Επικοινωνήστε μαζί μου και μπορούμε να συνεργαστούμε για να φτιάξουμε κάτι όμορφο και ξεχωριστό.

 

E – courses

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Θέλετε να μάθετε την κατασκευή κοσμημάτων και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;. Μπορώ να σας διδάξω την τεχνική μου και μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα κοσμήματα τα οποία μπορείτε να πουλήσετε σε όλο τον κόσμο όπως έχω κάνει εγώ. Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα από την άνεση του σπιτιού σας. Χρειάζεστε απλώς το φορητό υπολογιστή σας και ένα μικρό γραφείο για να τοποθετήσετε τα εργαλεία σας.

 

Όλα τα έργα τέχνης αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της Μαρίας Χαρίτου -Μαρί
και τηρούνται με πνευματικά δικαιώματα

(ακόμα και μετά την αγορά - περισσότερες πληροφορίες εδώ ). Οι εικόνες, τα έργα τέχνης και τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου δεν μπορούν να αντιγραφούν, να συλλεχθούν ή να χρησιμοποιηθούν για προσωπικό ή επαγγελματικό όφελος χωρίς τη γραπτή άδεια της Μαρίας Χαρίτου. Όλες οι εικόνες έργων τέχνης, πωλούμενες ή μη, διατηρούνται από τη Μαρία Χαρίτου.

 

Έχεις ερώτηση? Θέλεις περισσότερες πληροφορίες;

Share This