Δώρα για ειδικές περιστάσεις

Ελάτε να συνεργαστούμε για να φτιάξουμε κάτι μοναδικό για εσάς.

Κοσμήματα & Εκτυπώσεις από έργα τέχνης

Εάν έχετε μια ιδιαίτερη περίσταση και θέλετε να κάνετε ένα μοναδικό δώρο στους καλεσμένους σας, επικοινωνήστε μαζί μου για να πάρουμε ιδέες για το πώς να φτιάξετε κάτι ξεχωριστό και στον προϋπολογισμό σας.

Μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης ζωγραφισμένες στο χέρι. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί το θέμα σας και να αποφασίσουμε τι θα δημιουργήσουμε. 

Μπορώ επίσης να φτιάξω έναν πίνακα με τη γαμήλια ανθοδέσμη σας ή να δημιουργήσω έναν πίνακα για να γράψουν ευχές οι καλεσμένοι. 

Βραχιόλια για τις παρανυφούλες σας, για τους καλεσμένους σας, για τη βάπτιση του παιδιού σας ή ακόμα και ένα custom made για εσάς κόσμημα που θα ταιριάζει με το ντύσιμό σας. Μπορώ να εμπνευστώ από την ανάγκη σου και να σου δημιουργήσω κάτι όμορφο.

Εάν είστε οργανισμός και θέλετε να πουλήσετε ένα κόσμημα με το λογότυπό σας ή με ένα σχέδιο που συνδέεται με το θέμα σας, μπορούμε να συνεργαστούμε και να φτιάξουμε ένα σχέδιο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και μπορεί να υποστηρίξει τον σκοπό σας. Ή φτιάξτε ένα έργο τέχνης και εκτυπώστε το σε ένα προϊόν.

Εάν είστε ιδιοκτήτης εταιρείας και θέλετε ένα ιδιαίτερο δώρο για τους υπαλλήλους ή τους πελάτες σας, οι δυνατότητες εκτύπωσης σε αντικείμενα είναι ατελείωτες. Μπορώ να κάνω ένα έργο τέχνης για εσάς και να το εκτυπώσω σε κούπες, θήκες τηλεφώνου, στυλό, usb, mouse pads, τσάντες, καπέλα κ.λπ.

Θα χαρώ να σας βοηθήσω σε κάθε περίσταση.

Επικοινωνία

Όλα τα έργα τέχνης αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της Μαρίας Χαρίτου -Μαρί
και τηρούνται με πνευματικά δικαιώματα

(ακόμα και μετά την αγορά - περισσότερες πληροφορίες εδώ ). Οι εικόνες, τα έργα τέχνης και τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου δεν μπορούν να αντιγραφούν, να συλλεχθούν ή να χρησιμοποιηθούν για προσωπικό ή επαγγελματικό όφελος χωρίς τη γραπτή άδεια της Μαρίας Χαρίτου. Όλες οι εικόνες έργων τέχνης, πωλούμενες ή μη, διατηρούνται από τη Μαρία Χαρίτου.

 

Έχεις ερώτηση? Θέλεις περισσότερες πληροφορίες;

Share This