Πως μου ήρθε να φτιάξω κάπελα ζωγραφισμένα στο χέρι;

Καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι - Καβουράκι Φραπέ 'Relax'

Τα καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι αποτελούν για εμένα έναν καμβά όπου μπορώ να εκφράσω την έμπνευσή μου και τις ιδέες μου. Αν με ακολουθείς κάποιο διάστημα, θα έχεις καταλάβει πως αγαπώ την μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Μου αρέσει αυτό το ξεχωριστό που έχει ο κάθε άνθρωπος στον χαρακτήρα του και νομίζω πως αυτός είναι κ ο λόγος που έχω τόσους φίλους, διαφορετικούς μεταξύ τους σαν χαρακτήρες, αλλά που εγώ αγαπώ εξίσου.

Ζωγραφίζοντας καπέλα, σκέφτομαι όλους αυτούς τους διαφορετικούς χαρακτήρες και τι θα μπορούσα να φτιάξω γι’ αυτούς ώστε να εκφράσουν την μοναδικότητα τους. Είναι δηλαδή σαν να συνδέομαι με εσάς σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο.

Το να δημιουργείς καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι, αποτελεί μια πρόκληση για εμένα, καθώς η κυρτή τους επιφάνεια απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική και ακρίβεια και αυτό με βοηθάει να εξελίσσομαι ως ζωγράφος.

Το να βλέπω ανθρώπους να φορούν τα καπέλα που ζωγραφίζω αποτελεί για εμένα μια αναγνώριση της δουλειάς μου που μου προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Φυσικά εκτός από τα σχεδία που θα βρεις στον ιστότοπό μου, μπορείς να μου ζητήσεις να δημιουργήσω για εσένα ένα μοναδικό σχέδιο δικής σου έμπνευσης.

Ποια είναι το οφέλη όμως για εσένα όταν αγοράζεις ένα καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι;

Τα καπέλα εκτός του ότι μας προστατεύουν από τον ήλιο που είναι πια απαραίτητο στην εποχή μας, προσδίδουν στιλ στην εμφάνισή μας. Επίσης συνήθως τα φοράνε άνθρωποι που τους αρέσουν να ξεχωρίζουν. Ένα καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι είναι μοναδικό, καθώς κάθε σχέδιο είναι ξεχωριστό και δεν επαναλαμβάνεται ακριβώς. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να εκφράσει την προσωπικότητά του και το προσωπικό του στυλ με έναν τρόπο που τα μαζικά παραγόμενα καπέλα δεν μπορούν να προσφέρουν.

Ένα καπέλο ζωγραφισμένο στο χέρι μπορεί να αποκτήσει συλλεκτική αξία, ειδικά αν ο καλλιτέχνης γίνει γνωστός. Κάθε κομμάτι αποτελεί μια μικρή επένδυση στην τέχνη.

Επίσης, αγοράζοντας καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι, υποστηρίζεις μικρούς καλλιτέχνες και δημιουργούς, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της τέχνης. Και τι καλύτερο από το να έχεις ένα μικρό έργο τέχνης που σε προστατεύει από τον ήλιο και παράλληλα έτσι να βοηθάς έναν καλλιτέχνη να πραγματοποιήσει το όνειρο του, αυτό του να ζει από την τέχνη του.

Τα καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι αποτελούν μια μοναδική και ξεχωριστή επιλογή στη μόδα, προσφέροντας τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά πλεονεκτήματα σε όσους τα φορούν. Αυτά τα καπέλα συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την τέχνη, προσφέροντας μια προσωπική πινελιά στο στυλ του καθενός.

Καπέλο Πάναμα Μαύρο 'City Girl' , σε μοντέλο

Φυσικά στον ιστοτοπό μου θα βρεις καπέλα και για τους μικρούς μας φίλους.

Καπέλο Καβουράκι παιδικό 'Summer vibes' , φορεμένο σε μοντέλο

Εσύ ακόμα να αποφασίσεις ποιο σε εκφράζει; Για ρίξε μια ματιά εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ!

Share This